Ha street food, akkor bérelhető food truck!

Az utóbbi néhány évben egyre többet hallani a „magyar gasztroforradalomról”. Számos helyen nyílnak olyan étkezdék, éttermek és büfék, ahogy jobbnál jobb hamburgereket és egyéb, az utcán is elfogyasztható ételeket árulnak. A népszerűségük nem csökken, a bérelhető üzlethelyiségek viszont lassan elfogynak, és amelyik mégis megürül, annak a bérleti díja egy kisebb vagyonnal ér fel.

Mit tegyen az, aki szeretne street fooddal foglalkozni, de nem szeretné, ha a nyeresége elmenne a rezsire? Béreljen food truckot tőlünk!

A bérelhető food truck a legoptimálisabb megoldás, mégpedig a számos előny miatt, amit nyújt: nem kell megfizetni egy büfékocsi árát, csupán a bérleti díjat, ami a töredéke egy, a budapesti belvárosban bérelhető üzlethelyiség költségének, de a vidéki nagyvárosokban található vendéglátóhelyek is jóval többet fizetnek erre egy hónapban. A bérelhető food truck ráadásul mobil, vagyis nem szükséges az arra járókra hagyatkozni, hanem akár fesztiválokra is ki lehet vele települni, akár időszakosan is!

Ha az Ön figyelmét is felkeltette a bérelhető food truck lehetősége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8.00 - 16:30 h-ig
Szombat: Előre egyeztetett időpontban
Vasárnap és Ünnep napokon: Zárva

A kocsik megtekintéséhez MINDIG előzetes időpont egyeztetés szükséges!!!

Kérjük, hogy telefonon a fenti időpontokban érdeklődjenek, mivel számunk csak nyitvatartási időben él!!!

Kapcsolat

Imbiss Factory

Ügyvezető Igazgató: Nagy Tamás

Mobil: +36-30-694-3507

E-mail: imbissfactory@gmail.com

Adatkezelési tájékoztató

Oldaltérkép

Galéria