Elkezdődött a Grande Avanti Kft.-nél a GYAKORNOKI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSA.

Elkezdődött a Grande Avanti Kft.-nél a  GYAKORNOKI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSA.

GINOP 5.2.4-16-2017-01809

A Grande Avanti Kft. büfékocsik gyártásával és forgalmazásával foglalkozó családi vállalkozás.

Társaságunk a gyakornoki program keretében 8.454.783 Ft. azaz nyolcmillió négyszázötvennégyezer hétszáznyolcvanhárom forint vissza nem térítendő támogatást kap.

 

A Gyakornoki program lehetőséget ad a cég számára, hogy sor kerüljön 2 fő  munkanélküli fiatal foglalkoztatásra kerüljön kilenc hónapos időtartamra, amelyet követ a négy és fél hónapos továbbfoglalkoztatás. A gyakornokok mentorálását többéves tapasztalattal rendelkező szakember végezi, aki a szakmai ismeretanyag átadásával további iránymutatást nyújt a rá bízott fiatalok részére. A mentor biztosítja a pályakezdők számára a szakmai technológiák, fortélyok elsajátítását, a szakmai segítő és értékelő feladatokat, illetve a Kft. mindennapos működésbe történő bekapcsolódást .

A gyakornokok a projekt végére feladatukat önállóan ellátni képes munkavállalókká válnak, akiknek szaktudása, mind a mostani munkahelyükön, mind más munkáltatónál történő elhelyezkedés esetén lényegesen magasabb szintű, mint az azonos évfolyamon végzett társaiké.

A projekt keretén belül a 2 fő gyakornok 9 hónapon keresztül járó bér- és járuléktámogatásából, továbbá a cégen belüli segítő mentor bérpótlékából és az új munkahelyek tárgyi feltételeinek kialakításának támogatásából áll, amely a gyakornokok foglalkoztatása során a munkájuk elvégzéséhez szükséges eszközök, berendezések beszerzésére irányul.

A projekt megvalósításának időszaka: 2018.01.01-2019.06.30

A projekt azonosítószáma: GINOP 5.2.4-16-2017- 01809

 

A projektről bővebb információt az alábbi e-mail címen kérhetnek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8.00 - 16:30 h-ig
Szombat: Előre egyeztetett időpontban
Vasárnap és Ünnep napokon: Zárva

A kocsik megtekintéséhez MINDIG előzetes időpont egyeztetés szükséges!!!

Kérjük, hogy telefonon a fenti időpontokban érdeklődjenek, mivel számunk csak nyitvatartási időben él!!!

Kapcsolat

Imbiss Factory

Ügyvezető Igazgató: Nagy Tamás

Mobil: +36-30-694-3507

E-mail: imbissfactory@gmail.com

Adatkezelési tájékoztató

Oldaltérkép

Galéria

© 2024 Imbiss Factory. All Rights Reserved.
A weboldal tartalmi és képi megjelenítései a Grande Avanti Kft. tulajdona, így annak bármi nemű másolása, duplikálása büntetőjogi felelősségre vonással jár.

Keresés